Skip available courses

Available courses

 • OBJECTIUS DEL CURS 
  L'objectiu del curs és dotar als estudiants d'un coneixement ampli i adaptat al mètode de treball aplicat a la realització de projectes d'arquitectura mitjançant el sistema BIM amb Revit.

  QUÈ ÉS EL SISTEMA BIM? 
  BIM ( Building Information Modeling) és el modelatge d'informació de construcció, també anomenat modelat d'informació per a l'edificació. És un procés de generació i gestió de dades d'un edifici durant el seu cicle de vida, utilitzant software dinàmic de modelatge d'edificis en tres dimensions per a minimitzar el temps i els recursos del disseny i la construcció. També és un mètode innovador per facilitar la comunicació entre el sector de l'arquitectura, l'enginyeria i la construcció. Amb el BIM, arquitectes i enginyers generen i intercanvien informació de manera eficient, creant representacions digitals de totes les fases de procés de construcció, fet que perfecciona el flux de treball, augmentat la productivitat i la qualitat.

 • El COAATT a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, ha tingut accés a diferents places de cursos subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur. 
  Tant se val si estàs al règim General com si ets de PREMAAT i treballes com a professional lliberal. Pots accedir igualment a la subvenció total del curs.
  Per tant, els tècncis que compleixin aquesta condició, podran accedir al curs totalment subvencionat.

 • El decret d’autoprotecció 30/2015 de 3 de març, modifica el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i fixa el contingut d’aquestes mesures, i també estableix que els plans d’autoprotecció els poden redactar exclusivament tècnics acreditats a tal efecte.
  El COAATT com a centre acreditat per la Generalitat de Catalunya, forma tècnics per a obtenir les acreditacions pertinents.
  Existeixen dos nivells d'acreditació:

  - La BÀSICA "d'àmbit local": permet realitzar els PLANS D'AUTOPROTECCIÓ que el decret recull en aquesta categoria, i que són activitats de menor risc, per ocupació o per tipus d'activitat, i que es revisen a l'Ajuntament del propi municipi.

  - La SUPERIOR "d'àmbit de Catalunya": recull tota la resta d'activitats amb un àmbit d'afectació més general, pel risc que comporten o be per la ocupació que tenen. Aquests plans d'autoprotecció es revisen al departament de protecció civil de la Generalitat de Catalunya, i per obtenir-la és imprescindible tenir la formació en el l'àmbit local.

  Pot accedir a aquesta formació qualsevol persona amb titulació universitària, tot i que el caràcter del treball que es desenvolupa, o declina cap a tècnics de l'àmbit de la construcció o industrial.

 • SPECTES TÈCNICS PER A LA REDACCIÓ DEL INFORME ITE


Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Meritxell Gispert
L'AULA VIRTUAL DEL COAATT
by Meritxell Gispert - Wednesday, 4 September 2013, 08:58 AM
 

Mitjançant aquesta aplicació que el COAATT ha posat al teu abast.podràs descarregar-te tota la documentació dels cursos.

Per accedir-hi caldrà que mitjançant aula.apatgn.org et matriculis al curs. En el cas que el sistema no t'ho permeti, envia un correu a formacio@apatgn.org, i et donarem d'alta com a usuari.

També podràs realitzar cursos online, tant gratuïts com de cost, sempre amb el suport del gabinet tècnic del COAATT.

Esperem que aquesta aplicació sigui del teu interès i que realment es converteixi en una eina útil per a la teva formació.

 

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 Today Thursday, 29 October 29 30 31
Skip Online users

Online users

(last 5 minutes)
None